Peter Jöback i Dalhalla samt besök på Carl Larssons Sundborn

1 juli 2019 - 2 dagar

Peter Jöback, en av våra största svenska stjärnor, återvänder till Dalhalla i sommar. I oktober 2018 släpptes hans efterlängtade nya album ”Humanology” som gick rakt in som etta på försäljningslistan! I sommar finns nu möjlighet att uppleva Peter framföra sina nya låtar och tidigare klassiker, på det sättet de gör sig bäst, live på Dalhallas fantastiska scen.

Reseschema

Avresa från Stockholm kl. 11

Måndag. Bussen kör till Sala där kaffe och smörgås serveras på Måns-Ols. Färden går vidare och i Falun tilldelas vi rum på Scandic Lugnet i utkanten av Falun. En tidig middag serveras och sedan beger vi oss till det gamla kalkbrottet som byggts om till en av landets vackraste konsertlokaler, Dalhalla. Vi njuter av föreställningen och tillbaka på hotellet väntar kaffe och nattmacka.

Tisdag. En härlig frukostbuffé står framdukad. Färden går till Carl Larssons hem i Sundborn, ett allkonstverk som Carl och Karin Larsson skapat tillsammans. Med sitt måleri har Carl Larsson gett oss en nationalskatt. Karin var utbildad på Konstakademin i Stockholm men vid hennes makes sida kom hennes konstnärliga uttryck mer att kretsa
kring hemmet. De flesta textilier på gården är skapade av Karin, som också ritade en del möbler. Vi får en visning av huset och lunch serveras på Hyttstugan. Det ingår även entré till Konstutställningen i närbelägna Kvarnen.

Åter i Stockholm omkring klockan 19.30.

1 juli 2019 - 2 dagar

2-bäddsrum: 3 490 kr/person

Enkelrumstillägg: 250 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.