Krusenstiernska Teatern ger Trassel med Robert Gustafsson och Ola Forssmed

5 juli 2019 - 3 dagar

Följ med på en härlig resa till en av landets finaste sommarteaterlokaler som för tolfte året i rad presenterar galet rolig fars med några av landets mest namnkunniga skådespelare! Med idylliska Krusenstiernska Gården som fond är det lätt att förstå hur sommarteatern i Kalmar blivit så populär!

En förbjuden kärleksaffär mellan den hale försvarsministern Peter Rundqvist (Mikael Tornving) och den förvirrade partisekreteraren Lena Stjernström (Sussie Eriksson) avbryts abrupt när de i förskräckelse hittar ett lik (Ola Forssmed) på hotellrummet! I rädsla för att avslöja sitt skandalösa snedsprång ber de Peters vimsiga assistent Göran (Robert Gustafsson) om hjälp. Det här blir startskottet för en farskarusell som snurrar snabbare och snabbare där Peter, Lena och Göran desperat försöker gömma liket och samtidigt avvärja en påstridig hotelldirektör, en girig kypare, en envis städerska, en kärlekstörstande sjuksköterska plus en svartsjuk make och en sviken maka. Den prisbelönta komediförfattaren Ray Cooney återbesöker hotellrummet från sin klassiska fars ”Hotelliggaren” och skapar ännu ett perfekt upplägg för en skrattfylld publiksuccé i högt tempo full av komiska karaktärer, invecklade förvecklingar och rafflande upplösningar.

Det blir en trasslig skrattfest med några av Sveriges roligaste skådespelare tillsammans på Krusenstiernska teatern, under ledning av succéregissören Edward Af Sillén.

Reseschema

Avresa från Uppsala kl. 7.15, Stockholm kl. 8.30, Södertälje kl. 9

Fredag. Resan går till pittoreska sommarstaden Söderköping vid Göta Kanal. Här serveras lunch i traditionell brunnsmiljö på Söderköpings Brunn. Färden går vidare till Kalmar och vi tilldelas våra rum för två nätter på centralt belägna Best Western Plus
Kalmarsund Hotel. Sedan samlas vi klockan 18 för en kort promenad då vår reseledare berättar om stadens historia. Gemensam middag på hotellet.

Lördag. Efter frukost går färden till Öland och sommarstaden Borgholm. Här ges tid till lunch på någon av de många restaurangerna. Tillbaka i Kalmar serveras en tidig middag på hotellet. Sedan beger vi oss till Krusenstiernska Gården för att inta våra platser
till den efterlängtade föreställningen. Tänk på att det är en utomhusteater så ta gärna med filt och regnkläder.

Föreställning på Krusenstiernska Gården och besök på Öland

Söndag. Frukost dukas fram och sedan går bussen till Kosta Glasbruk. Lunch serveras på Eksjö Stadshotell. Hemfärden går över Småländska höglandet och vi beräknas vara åter i Stockholm omkring klockan 21.

Lunch ingår ej dag 2.

5 juli 2019 - 3 dagar

2-bäddsrum: 4 690 kr/person

Enkelrumstillägg: 250 kr/natt

Lunch ingår ej dag 2.

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.