Kalle Moraeus i Dalhalla med besök på Carl Larssongården

13 juli 2019 - 2 dagar

Efter förra årets succéföreställningar är det nu klart att Kalle återvänder till Dalhalla. “Moraeus i Dalhalla” är en unik show helt
anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Vi ser fram emot en härlig föreställning med Kalle och hans fantastiska gäster. Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band Hej Kalle.
En av gästartisterna som är klara är Ann-Louise Hanson. En gigant inom svensk showbiz, med en erfarenhet inom artisteriet som få i vårt land besitter. Hon påbörjade sin yrkesresa i mitten av 50-talet och har i årtionden tillhört den svenska artisteliten.

Reseschema

Avresa från Stockholm kl. 11

Lördag. Bussen kör till Sala där kaffe och smörgås serveras på Måns-Ols. Färden går vidare och i Falun tilldelas vi rum på Scandic Lugnet i utkanten av Falun. En tidig middag serveras och sedan beger vi oss till det gamla kalkbrottet som byggts om till en av landets vackraste konsertlokaler, Dalhalla. Vi njuter av föreställningen och tillbaka på hotellet väntar kaffe och nattmacka.

Söndag. Frukost dukas fram. Färden går till Carl Larssons hem i Sundborn, ett allkonstverk som Carl och Karin Larsson skapat tillsammans. Med sitt måleri har Carl Larsson gett oss en nationalskatt. Karin var utbildad på Konstakademin i Stockholm men vid hennes makes sida kom hennes konstnärliga uttryck mer att kretsa kring hemmet. De flesta textilier på gården är skapade av Karin, som också ritade en del möbler. Vi får en visning av huset och lunch serveras på Hyttstugan. Det ingår även entré till konstutställningen i närbelägna Kvarnen. Åter i Stockholm omkring klockan 19.30.

13 juli 2019 - 2 dagar

2-bäddsrum: 3 490 kr/person

Enkelrumstillägg: 250 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.