Jul på Ronneby Brunn

23 december 2019 - 4 dagar

Följ med och fira en stämningsfull jul i Brunnsmiljö, med vällagad julmat, fin gemenskap och möjlighet att koppla av i anläggningens SPA-avdelning. Hotellets julvärd är på plats och erbjuder trevlig samvaro med kluriga frågesporter, musikfrågesport och kanske en tipspromenad.

Reseschema

Avresa från Uppsala kl. 7.30, Stockholm kl. 8.30, Södertälje kl. 9

Måndag. Färden går till Tranås och lunch serveras i trivsam miljö på Badhotellet. Resan går vidare i det snögnistrande landskapet över Småländska Höglandet. Ankomst till Ronneby Brunn för middag och övernattning i tre nätter. Hotellet har rötter från 1897 och är idag en välrenommerad SPA-anläggning med alla möjligheter till avkoppling. På kvällen är det uppesittarkväll!

 Julafton. Efter hotellets rikliga frukostbuffé har du fri tillgång till hotellets SPA-anläggning med varmvattenbassäng (34 grader), ångbastu, torrbastu och jacuzzi. Du kan boka till en härlig behandling om så önskas (ingår inte i resans pris, för mer info kontakta Ronneby Brunn 0457-750 93). Vi serveras lunch och därefter visas Kalle Anka på storbilds-TV. På kvällen väntar det stora julbordet och trevlig underhållning.

 Juldagen. För de som önskar kommer vi att åka till en närbelägen kyrka för att delta i julottan. Innan avfärden serveras ottekaffe. Åter från kyrkan smakar det bra med hotellets stora frukostbuffé. Om vädret är vackert, varför inte ta en promenad i den vackra Brunnsparken och vem vet, kanske är den snöklädd. Vi äter lunch och på eftermiddagen blir vi underhållna av hotellets julvärd. Till kvällen dukas middagen fram.

 Annandagen. Mätta och belåtna efter frukosten och en härlig vistelse på Ronneby Brunn går färden till något av de småländska glasbruken. Avslutningsmåltid serveras i Oskarshamn. Åter i Stockholm omkring klockan 20.

 

23 december 2019 - 4 dagar

2-bäddsrum: 5 990 kr/person

Enkelrumstillägg: 250 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.