Norrlandsjul på Hallstaberget

23 december - 4 dagar

Reseschema

avresa från Stockholm kl. 8, Uppsala kl. 9

 Måndag. Färden går norrut till Sundsvall där lunch dukas fram på Hotel Knaust. Här festade träpatronerna en gång i tiden och kvar finns den berömda trappan! Vi kommer till Sollefteå för en härlig julhelg på Hotell Hallstaberget, vackert beläget på höjden över staden. Vid ankomst väntar välkomstfika med glögg, saffransbröd och pepparkakor. Gemensam middag till kvällen.

 Julafton. Frukost står framdukad och sedan kan du njuta av en härlig förmiddag i hotellets fina SPA-avdelning. Entré till poolen ingår och du kan hyra badrock på plats. I relaxavdelningen finns en stor pool som håller 29 grader och två bubbelpooler som håller en skön värmande temperatur på 39 grader.

Eller varför inte komma i riktig vinterstämning och ta ett dopp i isvakspoolen, en pool med 6 grader i vattnet. Efteråt värmer du upp dig i bastun.  Information och bokning av behandlingar görs på telefon 0620-123 20.

Vi samlas för gemensam lunch på hotellet och klockan 15 visas Kalle Anka och hans vänner på storbilds-TV. Till kvällen väntar det dignande klassiska julbordet och sedan kommer naturligtvis tomten med klappar till de som har varit snälla under året! Bar & Lounge håller öppet om du är kvällspigg.

 Juldagen. Frukost dukas fram och sedan gör vi en utflykt med bussen i det vackra vinterlandskapet. Lunch och middag på hotellet. Till kvällen underhåller ett coverband med välkända hits.

 Annandagen. Efter frukost är du välkommen att delta i tipsrunda med fina vinster eller bara njuta av en lugn förmiddag innan vi beger oss hemåt. Lunch serveras under dagen och vi beräknas vara åter i Stockholm omkring klockan 19.

 

23 december - 4 dagar

2-bäddsrum: 5 990 kr/person

Enkelrumstillägg: 200 kr/natt

Praktiska upplysningar

 

Vi använder cookies Jag godkänner