Hollands Tulpaner

3 maj - 6 dagar

Resan är inställd, berörda resenärer är meddelade.

Reseschema

För resans program, se längre ned.

OM DU ÖNSKAR AVBOKA DIN RESA GÄLLER FÖLJANDE:

Avresa 19/4

Datum är passerat för kostnadsfri avbokning.

T.o.m. 22/3 får du tillbaka 40 % av resans pris.

Fr.o.m. 23/3 är avbokningskostnaden 100% av resans pris.

Vi kommer även att ställa in resan med full återbetalning om Tulpanparken Keukenhof beslutar sig för att ha stängt.

Avresa  3/5

Datum är passerat för kostnadsfri avbokning.

T.o.m. 23/3 är avbokningskostnaden 40% av resans pris.

Detta innebär du får tillbaka 60 % av resans pris om du har gjort slutbetalning.

Om du inte har gjort slutbetalning fakturerar vi dig 40% av resans pris, naturligtvis med avdrag för den inbetalda anmälningsavgiften.

Fr.o.m. 24/3 är avbokningskostnaden 60% av resans pris.

Detta innebär du får tillbaka 40 % av resans pris om du har gjort slutbetalning.

Om du inte har gjort slutbetalning fakturerar vi dig 60% av resans pris, naturligtvis med avdrag för den inbetalda anmälningsavgiften.

Fr.o.m. 7/4 är avbokningskostnaden 100% av resans pris.

Vi kommer även att ställa in resan med full återbetalning om Tulpanparken Keukenhof beslutar sig för att ha stängt.

Resans program:

Avresa från Stockholm kl 8.30, Södertälje kl 9, Nyköpingsbro (södergående) kl. 10

Dag 1. Färden går till Stavsjö där vi stannar för möjlighet till kaffe. Resan fortsätter genom Sverige förbi Norrköping och Linköping. I Ödeshög stannar vi för tillfälle till lunch. Vidare ned till Ljungby där vi stannar för möjlighet till eftermiddagsfika. Väl framme i Trelleborg kör vi ombord på TT-Lines fartyg, tilldelas våra hytter och samlas för gemensam middag som består av en väl tilltagen buffé inklusive vin/öl. Båten avgår klockan 22.

Dag 2. Vi ankommer till Travemünde. Frukost serveras ombord och färden går vidare genom Tyskland in i Holland, naturligtvis med uppehåll för möjlighet till kaffe och lunch. Vi passerar Groningen innan vi når havet och en färd på den tre mil långa ”Zuiderzeevallen” (egentligen heter den Afsluitdijk och skiljer Nordsjön från Ijselmeer).

Vi tilldelas våra rum för tre nätter på fyrstjärniga Grand Winston Hotel i Rijswijk, i trakten av Den Haag.

Trerätters middag dukas fram i hotellets restaurang.

Dag 3. Efter frukost är det dags att åka till Blomsterparken Keukenhof. Vi njuter av den fantastiska tulpanprakten. Parken grundades på 1840-talet och besöks årligen av miljontals turister. Här står tulpanerna i blom från mitten av april och åtta veckor framåt. På området finns restaurang och café.

Under eftermiddagen kommer vi till porslinsstaden Delft för en guidad tur på anrika Royal Delft. Tre rätters middag dukas fram i hotellets restaurang.

Tulpaner från Keukenhof & Porslin från Royal Delft

Dag 4.

Frukost serveras och idag hägrar en tur till Amsterdam! Vi startar vår dag i Amsterdam med en behaglig båttur på stadens kanaler under cirka en timme. Sedan ges tid för egna strövtåg och shopping. Kanske beställer du ”nationalrätten” Rijsttafel till lunch. Kanske lockar ett besök på något av stadens museer som van Gogh museet eller det världsberömda Rijksmuseum med många av de kända verken från Holländska Guldåldern. Museientréer ingår ej i resans pris och biljetter kan förbokas i god tid via museernas hemsidor.

Åter på vårt hotell, dukas trerätters middag fram.

Amsterdam

Dag 5. Frukost serveras och sedan är det dags att ta farväl av Holland för denna gång. Tillfälle till lunch ges under dagen och om tid finns så stannar vi vid en stormarknad med ett enormt utbud av mat och framförallt dryckesvaror till bra priser. Sedan stiger vi ombord på TT-Lines fartyg i Travemünde. Middag serveras i form av buffé inkl. vin/öl och sedan väntar en god natts sömn.

Dag 6. Frukost serveras ombord. Vi åker samma väg hem som vi åkte på utresan. Vi stannar för möjlighet till kaffe i Ljungby, lunch i Ödeshög och bensträckare. Denna dag ingår inga måltider.

Åter i Stockholm omkring klockan 18.

OBS! Ta med giltigt pass.

3 maj - 6 dagar

2-bäddsrum: 7 990 kr/person

Enkelrumstillägg: 350 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.