Opera på Skäret ger Turandot - DAGSTUR

2 augusti - 1 dag

avresa från Stockholm kl. 9.30

Vid stranden av sjön Ljusnaren mitt i Bergslagen ligger ett unikt operahus. I denna klassiska gruv- och skogsbygd har Opera på Skäret under de senaste femton åren etablerat sig som Sveriges ledande sommaropera. Här spelas varje sommar de stora verken ur operahistorien. Sångare från världens alla hörn kommer för att sjunga i det mytomspunna operahuset med sin numera världsberömda akustik. Sommarens föreställning är Giacomo Puccinis storslagna opera om den grymma prinsessan Turandot. Dramatik och smäktande arior där den älskade tenorarian Nessun Dorma med dess berömda klimax utgör den musikaliska höjdpunkten.
Opera på Skäret utlovar internationella sångare på toppnivå i två lag under ledning av den italienske dirigenten Lorenzo Coladonato.
Sångare och produktionsteam är inte klara vid tiden för katalogens tryckning, vänligen se vår hemsida för uppdaterad information.

Reseschema

Färden går till Ramnäs Konferens för lunch innan resan går vidare till Skärets operascen som är inomhus. Vi intar våra parkettplatser och njuter av årets fantastiska operaföreställning Turandot. Föreställningen börjar klockan 15 och är omkring tre timmar lång inklusive paus. Vi stannar för möjlighet att få sig något till livs på hemvägen (ingår ej i resans pris). Åter i Stockholm omkring klockan 23.

2 augusti - 1 dag

1 690 kr/person

Praktiska upplysningar

 

Vi använder cookies Jag godkänner